Speed-Café Networking amb UVocupació
25 de gener de 2019 9:00 Sala de Juntes

Speed-Café Networking amb UVocupació

25/01/2019

Comptar amb una agència de col·locació i amb un servei d'assessorament en la contractació de personal són dos de les prestacions per a empreses que ofereix l'àrea UVocupació de la Universitat de València. A més, disposa d'un directori d'empreses on es recullen les dades d'accés dels responsables de Recursos Humans de la companyia, la qual cosa facilita l'autocandidatura dels usuaris.

Per a conéixer de prop aquests serveis i poder traslladar als seus responsables les necessitats reals de les empreses instal·lades en el Parc Científic, el divendres 25 de gener comptarem amb la presència de la seua directora, Marisol Quintanilla, en un nou Speed-Café Networking.

Paral·lelament, es presentaran als assistents quatre de les noves empreses que han arribat recentment al PCUV. No oblides les teues targetes per si trobes entre els participants un nou client, proveïdor o soci, al qual t'uneix, com a mínim, una oferta innovadora.


Programa

El format del desdejuni serà el següent:

9.00-9:20h        Desdejuni

9.20-9:45h        Comunicació de Marisol *Quintanilla, directora d'UV *Ocupació

9.45-9:55h        Torn de preguntes

9.55-10:25h      Presentació de quatre noves empreses

10.25-10:30h    Tancament


No perdes aquesta oportunitat de relacionar-te amb les empreses amb les quals convius i saber dels seus últims desenvolupaments! Per assistir tan sols has de fer clic en l'enllaç que trobes al final de l'esdeveniment creat en ESPAI PCUV: https://www.pcuv.es/va/intranet/eventos