Taller Comunica-Innova[ció]: 'Comunicació Verbal i No Verbal'
15 d'octubre de 2020 16:00h Auditori Marie Curie

Taller Comunica-Innova[ció]: 'Comunicació Verbal i No Verbal'

15/10/2020

En una òptima comunicació juguen elements tan diversos com l'entonació, el ritme, la motivació i la confiança. El domini de les capacitats verbals i corporals ens permetrà connectar amb els altres per a transmetre'ls les nostres idees; i en concret, en el nostre àmbit, atraure la seua atenció en la presentació d'investigacions, desenvolupaments i innovacions.

Per això, l'objectiu d'aquest taller, de caràcter pràctic i presencial, és condensar les estratègies comunicatives tant a nivell verbal com no verbal. En concret, s'abordaran els següents recursos de l'oratòria:

   - Tècniques per a superar la por de parlar en públic

   - Elements que intervenen en la comunicació oral

   - La veu com a mitjà i instrument del llenguatge

   - Comunicació no verbal. Paralingüística i mímica

   - Conceptes pràctics en la locució i presentació en conferències, discursos, informatius, debats i entrevistes

 

PLACES LIMITADES

Per a garantir l'eficàcia del taller, s'han limitat les places presencials a 15 persones, de manera que de manera pràcticament individualitzada pugueu descobrir les vostres habilitats i errors en el moment de l'exposició davant un auditori. 

 

PONENT

La professional responsable d'impartir aquesta formació és Mª Teresa Estellés, logopeda, directora de Centres Ortofón, especialitzats en Logopèdia, Psicologia Clínica i Psicopedagogia, i cofundadora de l'Associació de Logopedes d'Espanya. Com a docent imparteix cursos especialitzats en oratòria, veu professional i comunicació en diferents universitats i institucions.

 

INSCRIPCIONS

La inscripció a aquest taller ha de realitzar-se a través del formulari que trobeu en la web de Comunica-Innova [ció], el projecte formatiu en comunicació que impulsa la Fundació Parc Científic Universitat de València amb el suport de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.