L'operativa del negoci internacional. Com gestionar els mercats exteriors
15 de setembre de 2020 9:30 Taller en línia

L'operativa del negoci internacional. Com gestionar els mercats exteriors

15/09/2020

OBJECTIU

El propòsit d'aquest taller, que compta amb el suport de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Universitat, és analitzar el flux dels principals documents comercials, duaners i de transport que s'empren en les operacions de comerç exterior.

 

PROGRAMA
 I.    Exportacions de béns i exportacions de serveis. Documents de caràcter comercial

II.    Logística i Transport Internacional. Principals documents: B/L marítim, AWB aeri, CRM Terrestre i CIM ferroviari

III.   Règim duaner. Sistema harmonitzat i partides aranzelàries. Acords preferencials de la UE 

IV.   Fiscalitat internacional. IVA en exportació, importació i operacions intracomunitàries. Altres impostos a la importació.

V.    Mitjans de cobrament i pagament: crèdit documentari

 

PONENT
Julio Perete, CEO de Consortia Consultors

Llicenciat en Dret per la Universitat de València, Màster en Gestió de Comerç Internacional, Màster en Tributació-Assessoria Fiscal, Màster en Fiscalitat i Tributació Internacional i Màster en *Project Management i Consultoria d'Empreses. Compte, a més, amb cursos de Dret Internacional i Fiscalitat Internacional en diverses universitats europees. A nivell professional, ha treballat com a advocat, assessor jurídic i tributari d'empreses, centrant-se en l'àmbit internacional i com a tècnic de Comerç Exterior de la Cambra de Comerç de València. 


INSCRIPCIONS

La jornada és online i gratuïta. No obstant això, les persones interessades a assistir han d'inscriure's prèviament emplenant aquest formulari habilitat: https://hubs.li/h0v3mqg0

Els assistents a aquests tallers tindran a més la possibilitat de rebre un assessorament i acompanyament personalitzat després de cada formació, per a això, hauran de marcar la casella habilitada en el formulari. 

 

 

DURACIÓ 

1 hora i 30 minuts