El full de ruta de la internacionalització. Estratègia online i offline
7 de novembre de 2019 9:00-13:30h Sala de juntes

El full de ruta de la internacionalització. Estratègia online i offline

07/11/2019

OBJETIUS

L'objectiu principal d'aquest taller és impulsar la internacionalització de les empreses i potenciar el seu negoci en l'exterior. A través de tres jornades, cadascuna de les empreses podrà dissenyar el seu propi full de ruta cap a la internacionalització des de la seva situació concreta de partida, per la qual cosa el taller és d'utilitat tant per a aquelles empreses que encara no han exportat, com per a aquelles que ja estan iniciades en els mercats exteriors. La primera de les jornades tindrà lloc el dilluns 4 de novembre sota el títol El full de ruta de la internacionalització. Estratègia online i offline.

L'enfocament és teòric-pràctic i d'aplicació immediata. Cada assistent podrà aplicar els diferents conceptes i models estudiats a la seva situació concreta.

Com a novetat, els i les participants tindran a més la possibilitat de rebre un assessorament i acompanyament personalitzat després de cada formació. Per a això, es requereix petició expressa que es farà constar en el formulari d'inscripció. Les peticions s'atendran per rigorós ordre d'entrada.

 

PROGRAMA DE LA I JORNADA 'EL FULL DE RUTA CAP A LA INTERNACIONALITZACIÓ'

09:00h Registre s'assistents

09:15h Presentació

09:30h  El punt de partida: l'anàlisi de les capacitats internes de l'empresa

11:15h Pausa

11:30h  Estratègies d'internacionalització

 
PONENT

El taller serà impartit per Consortia Consultors, consultoria especialitzada en la internacionalització d'empreses, consorcis d'exportació i aliances estratègiques que compta amb una àmplia experiència, a més de ser col·laborador de diferents cambres de comerç i entitats públiques espanyoles de promoció del comerç exterior.

 

INSCRIPCIÓ

La jornada és presencial i gratuïta. No obstant això, les persones interessades a assistir han d'inscriure's prèviament emplenant aquest formulari.

 
MÉS INFORMACIÓ

Si necessiten informació addicional sobre la jornada o volen resoldre algun dubte, contacti amb l'àrea de Comunicació i Màrqueting de la Fundació Parc Científic Universitat de València: comunicacion.pcuv@uv.es / 96 354 38 41.