Conservació i gestió de recursos microbians
2 d'octubre de 2019 10:45-17:15 Sala de Formació

Conservació i gestió de recursos microbians

02/10/2019

El pròxim 2 d'octubre la Col·lecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT) impartirà la jornada formativa Conservación y gestión de recursos microbianos en la Sala de Formació del Parc Científic de la Universitat de València. Aquesta activitat forma part del projecte INIA RMP2015-00001-00-00 i pretén donar suport als membres de la Xarxa Espanyola de Microorganismes (REDESMI) en el maneig, gestió i difusió dels seus ceps.

El programa inclou presentacions sobre bones pràctiques de conservació i aspectes legals de l'ús de recursos microbians. A més, hi haurà una sessió pràctica de l'aplicació web que la CECT ha desenvolupat en el marc d'aquest projecte i que posa a la disposició de les col·leccions REDESMI per a gestionar els seus ceps i donar-los visibilitat.

Els i les professionals que disposen una col·lecció de microorganismes derivada de la seua investigació, tenen la possibilitat de registrar-se en REDESMI i, per tant, d'acudir a la jornada.

Inscipció

Per a inscriure's, s'ha d'enviar un correu electrònic a l'atenció de Lidia Rodrigo o de MicroBioSpain, la integració de REDESMI en la Infraestructura Europea d'Investigació Microbial Resource Research Infraestructure (MIRRI).