Taller - Cerrando el círculo (AGROCULTURA 2.0)
22 d'octubre de 2019 30-11:30 Sala de Formació

Taller - Cerrando el círculo (AGROCULTURA 2.0)

22/10/2019

Vivim un moment clau i crític quant als models de consum i desenvolupament actuals. En aquest context naix AGROCULTURA 2.0, una proposta d'anàlisi socioeconòmica i construcció col·lectiva de propostes de canvi cap a una agroeconomia més sostenible. Els problemes que impulsen aquest projecte autonòmic són, d'una banda, la situació de sobreexplotació dels recursos naturals i la seua insostenible forma de producció; i, d'altra banda, el necessari compromís social en general i de certs sectors en particular, en pro de la cerca d'alternatives que promoguen una major consciència ciutadana en qüestions com el consum ecològic, la lluita contra el canvi climàtic o la proposta de nous models agroalimentaris.

Aquest projecte, impulsat per l'empresa social Q’omer BioActive Ingredients i finançat la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, ha programat tres tallers participatius centrats en tres col·lectius específics: el sector universitari, el sector empresarial i el sector emprenedor i de startups.

El primer d'ells es desenvoluparà el pròxim 22 d'octubre a la Sala de Formació del Parc Científic de la Universitat de València. Sota el títol Cerrando el círculo, el taller està especialment destinat a professionals d'empreses i startups del sector agroalimentari, però en general és d'interés per a tots aquells interessats a implantar un model d'economia circular en els seus negocis.

Durant aquesta jornada Juancho Escobar, CEO de Q'omer, i Alicia Carpio, responsable de Sostenibilitat i Comunicació de l'empresa, donaran a conéixer els processos necessaris per a implantar en una companyia un model d'economia circular. Després d'això, els assistents construiran conjuntament proposades per a desenvolupar una forma de treball més sostenible i viable en les seues empreses.

 

Inscripció

Per a inscriure's en aquest taller participatiu i gratuït, han d'enviar un correu electrònic a hello@qomer.eu, indicant en l'assumpte: "Inscripció AGROCULTURA 22 d'octubre. Parc UV".

La persona de contacte per a consultes és Juan David Escobar García (960 089 693 / 605 365 177).