QOMER BIOACTIVE INGREDIENTS

(Biotecnologia, Medicina i Salut)

Presentació

Dissenyen, desenvolupen i comercialitzen productes i ingredients bioactius -naturals, saludables, segurs i sostenibles-, aportant als clients solucions integrals que els permeten elaborar aliments i begudes funcionals, suplements dietètics, productes nutracèutics, productes de nutrició animal i productes per a la cura personal. Els ingredients bioactius incideixen positivament sobre la salut i milloren la qualitat de vida i benestar de la població.

Els productes de Q’omer B.I. es basen en recursos naturals de la biodiversitat nativa llatinoamericana, especialment de les selves humides tropicals amazòniques i andines; d'ací, el seu nom “Q’omer”, que prové del quítxua i significa “verd”; evocant el natiu i natural i convidant-nos a fer un ús responsable i respectuós dels recursos naturals, a gaudir d'una manera sostenible dels beneficis que la naturalesa brinda.

 

La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

Descarregar fitxa del Programa d'Impuls al Desenvolupament Empresarial (PIDE)

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques
  • Garantir la qualitat tecnològica i funcional dels ingredients bioactius, recolzant els efectes positius sobre la salut i el benestar d'aquests productes per mitjà de la identificació i quantificació de les seues propietats des de la investigació biotecnològica bàsica i aplicada.
  • Assegurar la sostenibilitat, responsabilitat social, econòmica i mediambiental durant totes les etapes productives i comercials de subministrament de productes i ingredients bioactius.
Beneficis de la tecnologia

Posar a l’abast els millors ingredients bioactius (naturals, saludables, segurs i sostenibles), naturalment presents en productes vegetals, que inclouen probiòtics, proteïnes, extractes, micronutrients (minerals i vitamines), fibres, carotenoides, entre altres.

Investigar, dissenyar, desenvolupar i comercialitzar ingredients bioactius naturals que incidisquen positivament en la salut i el benestar d'acord amb les necessitats específiques dels mercats.

Desenvolupar amb els nostres clients i socis comercials nous productes i/o ingredients des de noves o més interessants fonts de compostos bioactius que permeten la seua aplicació com a matèries primeres per a l'elaboració de productes de consum en els sectors de la salut i el benestar.

Implementar l'enfocament ‘Sourcing with Respect’, ço és, controlar exhaustivament la cadena de subministrament, promoure la conservació de la biodiversitat, respectar els coneixements tradicionals, assegurar la distribució equitativa dels beneficis i ser una aportació per a la sostenibilitat, la bioproducció i el desenvolupament socioeconòmic de les regions productives natives.

Fomentar consciència social sobre la rellevància del consum de productes naturals i el tracte amb respecte a la biodiversitat nativa i sostenibilitat.

Actualitat de l'empresa QOMER BIOACTIVE INGREDIENTS

Q'omer imparteix un taller formatiu sobre sostenibilitat dirigit a docents polonesos en el Parc CientíficLlegir més »

Informació de contacte

info@qomer.eu