IONCLINICS

(Biotecnologia, Medicina i Salut)

Presentació

Ionclinics SL és una empresa espanyola especialitzada en el desenvolupament, la fabricació i la comercialització de dispositius d'electromedicina i productes relacionats amb la salut. Formem part d'un grup professional multidisciplinari dirigit a la planificació, l’aplicació i el desenvolupament d'equips sotmesos a exhaustius controls de qualitat que en garanteixen la seguretat i el bon funcionament.

Ionclinics SL fabrica productes amb les més noves tecnologies, fàcils d'utilitzar, amb un disseny elegant i una mida idònia per al seu ús. La nostra experiència, professionalitat i habilitats tècniques ofereixen un servei adequat, personalitzat, ràpid, eficient i compromès amb les necessitats dels nostres clients.

Ionclinics SL aposta de manera contínua pel R+D+I (recerca + desenvolupament + innovació) i garanteix el perfecte funcionament dels equips que desenvolupa. Entre els nostres clients hi ha particulars, empreses multinacionals, hospitals públics i privats, metges, fisioterapeutes, veterinaris, clíniques de rehabilitació, gimnasos, mútues d'accidents de treball, centres de medicina esportiva, clubs de futbol, etc.

 


La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

Descarregar fitxa del Programa d'Impuls al Desenvolupament Empresarial (PIDE)
IONCLINICS

Informació de contacte

info@ionclinics.comTelèfon fixe: +34 960 606 200
https://ionclinics.com/