NESSYS IT

(Tecnologies de la Informació i de la Comunicació)

Presentació

NESSYS IT compta amb una àmplia experiència en consultoria i digitalització de xicotetes i mitjanes empreses (pimes). El seu objectiu és ajudar els clients a dissenyar cada procés i necessitat tecnològica de forma personalitzada i alineant: estratègia, persones, processos i tecnologia. Es basa en una metodologia de treball vendor-agnosTIC que garanteix la neutralitat en benefici dels objectius de cada client, permetent aplicar solucions pioneres provades en el seu laboratori d'innovació tecnològica.

NESSYS IT

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques

NESSYS IT compta amb dues línies d'activitat:

1. NESSYS CONSULTING

 • e-Consultancy: com a empresa treballa com a partner tecnològic i assessor de transformació digital.
 • Observatori tecnològic: Experimentació amb les tecnologies del futur hui per a integrar-les en els processos de negoci del demà.
 • Estratègia d'adquisició TIC: Planificació i l'adquisició de recursos tecnològics.
 • Disseny i integració de sistemes: Disseny de la integració de sistemes híbrids que combinen la tecnologia de la seua Intranet amb els serveis a tercers des del núvol sota demanda.
 • Telecomunicacions: Assessorament sobre topologies de xarxa i implementació de serveis de telecomunicacions: xarxes *TCP/IP, connexions punt-a-punt, *VoIP,...
 • Gestió de projectes 360º: Gestionem projectes TIC íntegrament, des de la consultoria al disseny de l'arquitectura, implementació, suport tècnic 24x7 i formació a usuaris.


2. NESSYS LAB

 • Blockchain: S'ajuda les empreses clients amb l'ocupació estratègica d'aquesta tecnologia i a partir d'una anàlisi exhaustiva del perfil del negoci. Els desenvolupaments de NESSYS IT amb tecnologia*Blockchain estan basats en Hyperledger, un projecte OpenSource impulsat per la Linux Foundation que naix amb l'objectiu de crear eines i frameworks avalats per la indústria tecnològica per al desenvolupament de solucions corporatives.
 • IoT (Internet of Things): La recopilació de dades, en temps real, i la interpretació dels mateixos és el motor de l'anomenada Indústria 4.0. IoT ens permet optimitzar els processos empresarials, i fabricació industrial, a través de la captació de dades amb sensors en temps real. Aquestes dades poden analitzar-se, representar-se visualment i, fins i tot, usar-se per a prediccions que ens permetran adaptar-nos a amb exactitud a les necessitats i tendències de mercat.
Beneficis de la tecnologia
 • Establiment de vincles emocionals, honestos i de mútua confiança que generen relacions duradores en la cerca de beneficis comuns.
 • Disposició del coneixement, experiència i personal qualificat per a abordar l'anàlisi, desenvolupament i implantació de tecnologia avançada de la informació i comunicació.
 • No som "*resellers" ni tenim partenariats amb fabricants per a poder lliurement triar les tecnologies adequades per a cada client i adaptar a cada model de negoci.

Actualitat de l'empresa NESSYS IT

L'Ajuntament de València premia el projecte d'innovació urbana de NESSYS IT per a agilitzar l'atenció a persones amb mobilitat reduïdaLlegir més »

Informació de contacte

Francisco ColomerDirector y Gestor de Proyectos IThola@nessys.esTelèfon fixe: (+34) 960 500 700
https://nessys.es/